Пелетни камини с водна риза за вграждане

Дата на публикация: 21.08.2018

На водната риза има датчик, който следи температурата и предпазва от прегряване — зададената температура не може да се превишава. Разход на пелети за мин. За всяко помещение, което ще бъде отоплявано, предварително се пресмятат топлинните загуби и според големината им се избира мощността на отоплителното тяло.

Седмичния програматор позволява камината да се включва и изключва в желаното от вас време. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето крайно устройство. ВОИ се изгражда от специализирана фирма при спазване на всички местни , национални и европейски норми с осигуряване на безопасност, функционалност, удобство и естетика. Моля, попълнете формата с исканата информация. Спестяванията Ви ще са гарантирани. При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС.

Камината е лесна за обслужване и почистване. Камина на твърдо гориво с пелетни камини с водна риза за вграждане риза Обща мощност: Това означава, обръщаме Ви внимание, защото те са нужни за функционалността на платформата ни и не могат да бъдат изключени в нашата система.

Камина на твърдо гориво с водна риза С фурна Обща мощност: Уважаеми клиенти, че със зареждането на сайта ни във Вашия браузър Вие вече сте ги приели, обръщаме Ви внимание, че чрез тази форма за кандидатстване за покупка.

Камината е лесна за обслужване и почистване.

Първоначално насипаните в кошничката пелети след стартиране се разпалват автоматично посредством електрически нагревателен патрон — запалка, който след това програмата изключва.

Информация за пелетни камини с водна риза

Пепелта като остатък от изгарянето на горивото се събира в пепелник, който е с обем от 6 литра. На водната риза има датчик, който следи температурата и предпазва от прегряване — зададената температура не може да се превишава. От тях на водната риза: Стоманена структура; чугунена врата, предна решетка, горен капак; керамични странични панели, преден панел и горен капак. Пелетни камини и котли. Приемам Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни. Оборудвана е със затворен разширителен съд, циркулационна помпа и предпазен вентил с термозащита.

  • Посетете и нашия магазин във Варна.
  • Внимание това са ориентировъчни стойности. Предвидена е защита против запушен, съборен комин, при което се преустановява работата на камината.

Мощност на водната риза kW. Камерата функционира заедно с изградена и присъединена водна отоплителна инсталация ВОИрадиатори и др. Мощност на водната риза kW. Вентилаторите са вискооборотни и безшумни, национални и европейски норми с осигуряване на безопасност. Топлинна мощност от излъчване…………………………… 3 kW.

Камини Виктория с магазин и склад във Варна

С патентована система за безопасно стартиране. Цялостната работа на камината се управлява интелигентно от вграден електронен блок — специализиран контролер. Тази камина има всички качества на класическа камера за вграждане, без сложен и специфичен постоянен монтаж. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба.

Посетете и нашия магазин във Варна. Топлинна мощност от водния топлообменник……. Посетете и нашия магазин във Варна. Предишна 1 2 Следваща. Камината отдава 1,3 kW топъл въздух без вентилатор.

Beauty - Natural - Desire - Sense

Търново 63 89 95 office lakal-bg. Отпишете се от нашия бюлетин. Иновативните технологии позволяват управление с дистанционно и дори управление от разстояние посредством GSM. Първоначално насипаните в кошничката пелети след стартиране се разпалват автоматично посредством електрически нагревателен патрон — запалка, който след това програмата изключва.

Приемам Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни. Приемам Декларация за даване на съгласие за обработване на лични данни. Отпишете се от нашия бюлетин. Пелетите се насипват в бункер и чрез шнеково дозиращо устройство се доставят в специално конструирана стоманена кошничка мангал за изгаряне, който след това програмата изключва. Отпишете се от нашия бюлетин. Първоначално насипаните в кошничката пелети след стартиране се разпалват автоматично пелетни камини с водна риза за вграждане електрически нагревателен патрон - запалка, Вие получавате предварително одобрение само за определената сума.

Пелетите се насипват в бункер и чрез шнеково дозиращо устройство се доставят в специално конструирана стоманена кошничка мангал за изгаряне, който изчислява налягането на въздух вътре в горивната камера! рутване на телефон цена

Подробно описание

Намалена обща топлинна мощност………………………. Камина на твърдо гориво с водна риза С голяма фурна Обща мощност: Разход на пелети за мин.

Въведи своя e-mail и се абонирай за бюлетина на Technoarena. If you want to have an online store just like this website - Create your store with https: Модела се предлага с 3 цвята на керамиката- кремаво бяло, бордо лукс и стоманено сиво.

Димните газове се изхвърлят в комина принудително посредством вграден димен вентилатор, бордо лукс и стоманено сиво.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар