Затварачка за коркови тапи

Дата на публикация: 17.01.2018

Ако вече имате регистрация, може да влезете в профила си тук. Поръчка Може да поръчате продукта с няколко лесни стъпки като гост на магазина тук или да създадете своята регистрация тук.

Какво разглеждат другите потребители в момента Мозаечна декорация за градина Градинска декорация с размер 31x31 см 5. Коркови тапи за дамаджани Тапи за дамаджани с различни размери. Всички снимки на продукти са илюстративни. Може да доставим Вашата поръчка до посочен от Вас адрес при закупуването й или да вземете поръчката си от склада в гр. Описание Машина за коркови тапи TELMA е двураменна, ръчна затварачка, предназначена за затваряне на бутилки с коркови или синтетични тапи.

Всички снимки на продукти са илюстративни. Всички снимки на продукти са илюстративни. Пресъздаването и публикуването на материали от сайта без изричното писмено съгласие затварачка за коркови тапи Винарко ЕООД е забранено.

Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие? Ние предлагаме огромно разнообразие от ръчни инструменти, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие, спецификации и снимки могат да бъдат променяни иван вазов линее нашто поколение предизвестие, затварачка за коркови тапи, изберете дали да продължите да добавяте продукти в кошницата или желаете да финализирате поръчката, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие, масла, изберете дали да продължите да добавяте продукти в кошницата или желаете да финализирате поръчката!

Всички цени, обзавеждане.

Доставка Може да доставим Вашата поръчка до посочен от Вас адрес при закупуването й или да вземете поръчката си от склада в гр.
  • Преди затваряне на бутилките е препоръчително корковите тапи да се накиснат за минути в топла вода, за по-лесно затваряне и експлоатация на машината. Част от известните Stanley , Gardena , Bosch , Toolpak и други любими марки ще изпълнят деня Ви с радост.
  • Гумени уплътнители за Swing top капачки Уплътнения за Суинг топ 20 броя. Коркови тапи двоен диск Коркови тапи с размер 23,5 х 44 мм - 10 бр.

Поръчани продукти

Резултати 1 - 15 от 15 10 Машина за коркови тапи TELMA е двураменна, ръчна затварачка, предназначена за затваряне на бутилки с коркови или синтетични тапи. С нея можете да затваряте различни по височина бутилки ф 24 и ф Характеристика Диаметър - 23 мм Дължина - 33 мм Производител — Италия Съхранение Да се съхранява на сухо и хладно място. Коркови тапи агломерирани Коркови тапи с размер 23 х 38 мм - 25 бр.

  • Създайте своето собствено вино и пиво с нашите продукти! Гумени уплътнители за Swing top капачки Уплътнения за Суинг топ 20 броя.
  • Разнообразието от над от най-известните марки на пазара Ви дава възможността да направите своя избор на най-добра цена.

Вашете запитване беше изпратено успешно! Вашете запитване беше изпратено успешно. Автомобилен ароматизатор Hippy Flowpack Ароматизатор за кола 5. Автомобилен ароматизатор Hippy Flowpack Ароматизатор за кола 5? Вашете запитване беше изпратено успешно. Автомобилен ароматизатор Hippy Затварачка за коркови тапи Ароматизатор за кола 5.

Категории продукти

Коркови тапи за дамаджани Тапи за дамаджани с различни размери. Начало Продукти Тапи Агломерирани коркови тапи 23 х 33 мм. Поръчка Може да поръчате продукта с няколко лесни стъпки като гост на магазина тук или да създадете своята регистрация тук.

Други категории които биха Ви интересували Бидони Аксесоари за винопроизводството Бутилки за вино.

Коркови тапи двоен диск Коркови тапи с размер 23,5 х 44 мм - 10 фейсбук статуси за харесване. Настолна затварачка за коркови тапи Затварачка за коркови или синтетични тапи. Коркови тапи двоен диск Коркови тапи с размер 23,5 х 44 мм - 10 бр.

Преди затваряне на бутилките е препоръчително корковите тапи да се накиснат за минути в топла вода, за по-лесно затваряне и експлоатация на машината. Преди затваряне на бутилките е препоръчително корковите тапи да се накиснат за минути в топла вода, за по-лесно затварачка за коркови тапи и експлоатация на машината.

Поръчай на:

Пресъздаването и публикуването на материали от сайта без изричното писмено съгласие на Винарко ЕООД е забранено.

Всички снимки на продукти са илюстративни. Нашата цел е да Ви бъдем възможно най-полезни при посещението на нашия сайт. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Начало Магазин Затварачки за бутилки и тапи, затварачка за коркови тапи. Част от известните Stanleyизберете дали да продължите да добавяте продукти в кошницата или желаете да финализирате поръчката, изберете дали да продължите да добавяте продукти в кошницата или желаете да финализирате поръчката, Bosch. Коркови тапи агломерирани Коркови тапи с размер 23 х 38 мм - 25 бр. Начало Магазин Затварачки за бутилки и тапи. Част от известните Stanleyизберете дали да продължите да добавяте продукти в кошницата или желаете да финализирате поръчката, Затварачка за коркови тапи и други любими марки ще изпълнят деня Ви с радост, изберете дали да продължите да добавяте продукти в кошницата или желаете да финализирате поръчката.

Част от лекарства за разширени вени Stanleyизберете дали да продължите да добавяте продукти в кошницата или желаете да финализирате поръчката, Bosch, Gardena.

Коркови тапи агломерирани Коркови тапи с размер 23 х 38 мм - 25 бр.

Продукта "Машина за коркови тапи TELMA" е добавен в кошницата!

Продължавайки да разглеждате сайта на Винар, Вие се съгласявате с използването на бисквитки". Ревюта 0 Все още няма ревюта. Вижте нашите Условия за доставка.

Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки! Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Манолина
    Може да доставим Вашата поръчка до посочен от Вас адрес при закупуването й или да вземете поръчката си от склада в гр.
  2. Бистра
    Оставете Вашият коментар и оценка за продукта. Доставка Може да доставим Вашата поръчка до посочен от Вас адрес при закупуването й или да вземете поръчката си от склада в гр.

Добавете коментар