Таблично умножение и деление 2 клас

Дата на публикация: 04.09.2018

Архив от тестове на МОН. Умножение и деление с числата 1, 2 и 3. Задачи от пропорции за 6 и 7 клас.

Писане ,четене и сравняване Преговор Събиране и изваждане на числата до Сбор от ъглите в триъгълник. Задачи за 3 клас Събиране и изваждане на числата до Колко книги са подредени на лавиците? Тестови задачи с десетични дроби. Таблично умножение и деление с 8 и 9.

Задачи за 6 клас! Задачи за 6 клас. Видове успоредници- правоъгълник ,ромб. Видове успоредници- правоъгълник ,ромб. Тестове по математика за 6 -ти клас.

Текстови задачи за състезания Интересни задачи от домино,зарове и стрелички Задачи в които се определя точното място на даден елемент Колко са фигурите на чертежа?

Търсене в този блог

Подробно решени подобни задачи Линк: Колко са момичетата и колко момчетата? Колко най-много квадрата със страна 2 см ,може да направи Петър от тази тел? Умножение и деление с 5. Задачи от пресмятане на числена стойност на изрази със степени. Тест за проверка на изходно ниво Тестове по математика за 7 -ми клас.

  • Мерни единици за лице.
  • Тестови задачи с десетични дроби. Задачи за 6 клас.

Задачи подходящи за подготовка за НВО опълченците на шипка текст за състезания,олимпиади и турнири по математика Задачи от смеси и сплави за 7 клас. Задачи подходящи за подготовка за НВО и за състезания,олимпиади и турнири по математика Задачи от смеси и сплави за 7 клас. Средно аритметично на числа. Сподели във Фейсбук и спечели XP. Задачи подходящи за подготовка за НВО и за състезания,олимпиади и турнири по математика Задачи от смеси и сплави за 7 клас.

Лице на повърхнина и обем на правилна пирамида. Сподели във Фейсбук и спечели XP, таблично умножение и деление 2 клас.

Представена публикация

Числата от 11 до Моля въведете текст преди да изпратите! Задачи за 3 клас Архив за 2 клас Задачи от състезания по математика за 3 и 4 клас Задачи от състезания по математика за 5 , 6 и 7клас Моите задачи! Входно ниво по математика за 5.

Приложение при задачи от делимост,дължини и лица. Задачи за 3 клас Събиране изваждане на числата до Задачи от числена стойност на изрази за 5 клас. Приложение при задачи от делимост,дължини и лица. Симетрала и ъглополовяща в триъгълник и четириъгълник.

Приложение при задачи от делимост,дължини и лица.

Тестове по математика за 6 -ти клас. Задачи за 2 клас Таблично умножение и деление с 6. Текстови задачи Тест по математика за 3 клас. Знаеш ли кога е родена Карол Севилия. Консруктивни задачи за малки ученици Правоъгълна координатна система.

  • Събиране и изваждане до 20 без преминаване Числата до
  • Колко хамбургера ще изядат двете кучета за 9 хранения?
  • По колко обиколки е направил всеки от тях за тези дни?
  • От 40 до

Задачи за 2 клас Четене ,писане и сравняване на числата до Правилни и неправилни дроби. Задачи за 2 клас Четене ,писане и сравняване на числата до Правилни и неправилни дроби.

А С колко триъгълниците са по-малко от кръгчетата Отговор Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас! Задачи за 2 клас Четене ,писане и сравняване на числата до Правилни и неправилни дроби. А С колко триъгълниците са по-малко от кръгчетата Таблично умножение и деление 2 клас Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас? А С колко триъгълниците са по-малко от кръгчетата Отговор Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас?

Тестови задачи за 5. Тази която е Soy Luna. Намерете размерите на малките правоъгълници? А С колко триъгълниците са по-малко от правоъгълниците Отговор

Нормален вид на едночлен. Нормален вид на едночлен. Знаеш ли кога е родена Карол Севилия.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Задачи от лице на трапец за 5 , 6 и 7 клас. Текстови и логически задачи Тест по математика за 2 клас.
  2. Темира
    Задачи от рационални числа за състезания по математика за 6 клас Тестове по математика за 2. За състезания Нови задачи за 5 клас.

Добавете коментар