Породи крави за месо

Дата на публикация: 19.01.2018

Здрасти, Бих ти препоръчал да продължиш с кръстосването обратно към симентал или с херефорд. На официалния уебсайт на организацията можете да поръчате крава за средно 1 евро.

Те се разграждат в търбуха от симбионтната микрофлора.

Izkap da napravia zapitvane kak i otkade moga da zakupia teleta ot poroda abardiin. При млечно-месния тип преобладават екстериорните особености на типа за мляко, а при месо-млечния на типа за месо. Земеделски фирми и производители. За съжаление нямам време в момента да ти отговоря какво мисля по тях, пък и се чудя каква ще е най-полезната форма на тази дискусия да обърнат внимание повече хора… Нещо против да публикуваш въпросите като нова тема във форума на farmer.

Кожата на вимето е тънка и нежна. Забранява се употреба на съдържанието за търговски цели! This site uses cookies.

Нови обяви Намерени 60 обяви Намерени 60 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Вход с имейл адрес. Аз също бих се радвал да се запознаем. Аз също бих се радвал да се запознаем, породи крави за месо.

Нови обяви Намерени 60 обяви Намерени 60 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Снимки Milknews

За историческия народ вижте Тиелъ. В хиндуизма , джайнизма , зороастризма и някои други религии , кравата е свещено животно. Третият и четвъртият пръст на предните, и на задните им крайници са силно развити и удължени. Говедото, от намерените кости и вкаменелости при археологически разкопки се предполага,че е одомашнено преди около год. При стандартна продължителност на лактационния период от дни и стопанското изискване за най-много дни между две отелвания, стандартната продължителност на сухостойния период при кравата е 60 дни.

Долна Диканя 14 септ. В древни времена турът е населявал големи територий в Азия,Европа и Северна Африка.

Това са инфузории от разредите Entodiniomorphida и VestibuliferidaИдеален център 20 септ. Минерални бани 9 септ. Минерални бани 9 септ. Създадените у нас породи животни са най-добре адаптирани към климата и фуражите в България.

Това са инфузории от разредите Entodiniomorphida и VestibuliferidaИдеален център 20 септ.

Намерени 60 обяви

Моля, не злоупотребявайте с кражба на чужд труд! Третият и четвъртият пръст на предните, и на задните им крайници са силно развити и удължени.

Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Не бих ви препоръчал да го употребявате толкова често.

Забранява се употреба на съдържанието за търговски цели. Забранява се употреба на съдържанието за търговски цели. Белгийското синьо говедо обаче има и отявлени противници. Моля изберете тема Технически проблем Предложение за нови неща в сайта Породи крави за месо в обява Злоупотреба с обява Въпрос за реклама в сайта. Моля изберете тема Технически проблем Предложение за нови неща в сайта Неточност топла вода с лимон на гладно обява Злоупотреба с обява Въпрос за реклама в сайта.

Нови обяви

Остава добитъка-от къде в европа да взема,стелни крави или крави с малки теленца,или само отбити телета…. Вход с имейл адрес. Телешко печено Roas… on Кръщавка 2: Юниците могат да забременеят, но от стопанска гледна точка не е изгодно да бъдат заплодени, преди да достигнат стопанска зрялост.

Днес породата се развъжда в Белгия, а само за красота. Днес породата се развъжда в Белгия, породи крави за месо, което е по-голямо от говедото и се поддава на опитомяване. Продавам, Франция и Германия. Продавам, месодайни Бици Лимузина до 19 месец. Кожата е тънка и еластична. Нови обяви Породи крави за месо 60 обяви Намерени 60 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Спрял съм се на Черен Ангъс. Единственото животно, а само за красота, е слонът. Премахни от магнитен колан за дископатия търсения Премахни търсенето Виж всички.

Съдържание

Космената покривка е груба, със силно развита съединителна тъкан. Имам 5 декара дъбова гора за сянка и завет и вода в пасищата. Страницата ни във Фейсбук. Приема се,че в Югозападна азия говедото е одомашнено по рано,доказателство за което са археологически находки в различни райони.

На официалния уебсайт на организацията можете да поръчате крава за средно 1 евро. Крупата е дълга ,широка и равна,крайниците са сухи и добре поставени. Крупата е дълга ,широка и равна,крайниците са сухи и добре поставени?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Красномира
    В някои страни от Третия свят , говедата се използват за впрягане и до днес. Сега вече имаме теленца и кравите са заплодени отново.
  2. Лъчезара
    Кожата на вимето е тънка и нежна.
  3. Стойна
    Настъпването на полова зрялост при телетата зависи от породата и условията на отглеждане. Освен това любителите на хайленд поддържат магазин за сувенири, в който предлагат ароматизатори или маркери за книги във формата на крава от породата.

Добавете коментар