Апартаменти в нова загора

Дата на публикация: 19.09.2018

Апартамент от собственик - 3 стаен. Апартамента се състои от хол, кухня, 2 спални, 2 тераси, баня и тоалетна отделно.

Двустаен тухлен апартамент състоящ се от кухня, спалня, хол, сан. Ентусиазирани пазители на българските символи ще предприемат пътуване в миналото, за да се слеят с традициите и с ръцете си да сътворят изделия така, както са го правили поколения наред. Отдавна не е живяно в апартамента изисква се ремонт.

Къщата не е обитавана 8 год. Имотът се намира на 6 км от автомагистрала Тракия. В имота са разположени допълнителни постройки-лятна кухня,битова стая и складово помещение. Отремонтиран покрив на блок..

Page Title Хит на продажбите. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея, апартаменти в нова загора. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея? Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички.

Нова Загора 29 авг. Пожелавам непрестанно развитие на фирмата По цена от висока към ниска.
  • Вход с имейл адрес. Нова Загора 3 септ.
  • Апартаментът е преустроен в тристаен. Нова Загора 16 септ.

More Photos

Продавам масивна двуетажна къща с двор и 3бр. Възможност за преустройство с три самостоятелни спални. Разгледайте всички наши топ оферти. Продавам дворно място в с. ЕВ Резидънс в кв. Сайт за обяви alo. Запази в Наблюдавани Не, благодаря.

Във всяка стая и помещение има алуминиеви радиатори? Нова Загора Тип оферта: Състои се от хол, две спални, санитарен възел, килер, две спални, кухня.

Във всяка стая и помещение има алуминиеви радиатори. Нова Загора Тип оферта: Състои се от хол, две спални, кухня, апартаменти в нова загора, килер, санитарен възел, килер.

Нови обяви

Тристаен тухлен апартамент с действащ ТЕЦ. Хол с тераса с южно изложение,спалня и кухня с тераса северно изложение. Нова Загора 30 авг. Цена лева и договаряне.

Вход Регистрация Вход с Facebook. Вход Регистрация Вход с Facebook. Нова Загора 20 септ. Използвайки нашите услуги Вие се съгласявате с нашата употреба на бисквитки. Нова Загора 20 септ.

Property Description

Цялата отоплителна система е монтирана миналата година - чисто нова. Нова Загора 29 авг. Нова Загора 20 септ. Имотът е след ремонт.

Последен жилищен етаж, гр. Отоплението в къщата е решено с радиатори и котле на дърва. Търново 1 Червенаково 1 Хан Аспарухово 0 Зорница обл. Апартамент в идеален център Център, кухня. Състои се от две спални, гр. Нова Загора 27 авг. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила? Последен жилищен етаж, но над него има тавански помещения, апартаменти в нова загора.

Състои се от две спални, кухня.

Изгодни цени, отлични условия за зимен и летен туризъм! В имота има трифазен т ок. Продавам двуетажна къща с бетонни плочи.

Пространството пред и около къщата и бетонирано. В базата има действаща СОТ система. Търсенето е запазено в Наблюдавани.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Чародейка
    Продавам двуетажна къща с бетонни плочи.
  2. Богослав
    Обща площ на имота 10 кв. Имотът е застроен върху 70,48кв.

Добавете коментар