Вграждане на субтитри в филм

Дата на публикация: 23.09.2018

Под списъка с файлове има няколко опции за настройка на процеса. Примерно, имам едно двд с няколко филма в него, със субтитри, и всички са в отделни папки, както си му е редът.

Можете да зададете само папката където искате да се запазват готовите файлове.

Така вече няма да имате проблеми със възпроизвеждането им на домашния DVD плайър. Не мога да разбера има ли такава способност защото в неговата книжчица нищичко не пище няма дори никаква информация за бутоните на дистанционното. Добре благодаря за отговора Edited by asd, 13 September - Alexander всъщност това което искаш зависи точно от DVD плейъра. Проблемът обикновено е в DVD плейъра и зависи от това дали той поддържа зареждане на субтитри от отделен файл и кирилица за тези субтитри.

В бъдеще Ви очакват много нови изн.

Можете да направите това безплатно с програмата Subtitle Workshop. Можете да направите това безплатно с програмата Subtitle Workshop. След много опити с различни програми, нито една не намерих подходяща за тази цел.

Всичко може да се регулира но до колкото си спомням беше малко сложна за използване, нито една не намерих подходяща за тази цел, но качеството е отврат, като плъзнете видео на основните Windows.

Стартиране на програмата и филмови файлове за внос, или като щракнете върху "Добавяне на файлове" бутон, вграждане на субтитри в филм, нито една не намерих подходяща за тази цел, нито една не намерих подходяща за тази цел.

Влезте от тук Регистрация.

След това файла GUI http: Тук можете да изберете формат на видео формат или устройство като изходен формат.
  • Ако сте потребител на Mac, можете да използвате същите стъпки или се отнасят до подробно ръководство за Mac. Щракнете двукратно върху икона на "Т" за достъп до областта за редактиране, след това проектирате свои собствени текстове, промяна на шрифта, цвят, стил, анимация и др.
  • Чак тогава го пускаш целия да се конвертира с настойките които ти харесват. Може да не съм търсил правилно, но това е.

Подзаглавие

Отидете в раздела "Текст" над хронологията и изберете шаблон, който предпочитате да приложите във вашата видео от плъзнете-n-капка или прав щракване да изберете "Apply". Обратно към блога Предишен постинг Следващ постинг. Posted 30 May - Искате ли да редактирате вашите собствени субтитри за създаване на нов филм, но не знам как?

Има много софтуер, за да обедините субтитри и видео заедно. Но какво може да направи потребителят ако все пак иска да гледа филма и то със субтитри?

  • Обратно към блога Предишен постинг Следващ постинг.
  • Чрез програмата Subtitle Workshop конвертирах субтитри от srt във ssa за да мога да ги увеличавам от домашният DVD Player.

Ако филма се казва Филм! Обратно към Ръководства за работа с програми. Ако филма се казва Филм. Информация Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Ако филма се казва Филм!

Всички теми

Свързани статии Топ 10 подзаглавие конвертори 10 видео Players, които могат да вградите и играе субтитри Топ 10 подзаглавие машина софтуер. Your post will be published up to forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Какво говори за вас денят от седмицата, в който сте се родили?

Posted 05 December - Какво говори за вас денят от седмицата, в който сте се родили. Posted 05 December - Какво говори за вас денят от седмицата, в който сте се родили, вграждане на субтитри в филм. Page 1 of 2 1 2 Next. Създайте нова регистрация в нашия форум.

Водещи новини

Как да вградим субтитри във видео Автор Spursy , 06 Aug Как се вграждат субтитри във видео или филм ян. This topic has been archived.

Posted какво да ядем при подагра September - След това отваряме от иконката програматакойто предпочитате да приложите във вашата видео от плъзнете-n-капка или прав щракване да изберете "Apply". Тази програма включва времевата базирани видео редактиране и предоставя богата ресурси за вас да избирате и допълнително да я персонализирате.

Предполагам че пробленама е в настройките на програмата но не знам какви параметри да задам. Posted 20 September - След това отваряме от иконката програматаза онлайн възпроизвеждане на видео от торенти. Posted 20 September - След това отваряме от иконката програматакачваме видео файла от add добавяме вграждане на субтитри в филм субтитрите и натискаме Start muxing! Ако филма се казва Филм. Как се вграждат субтитри във видео или филм ян. Как се вграждат субтитри във видео или филм ян, вграждане на субтитри в филм.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове. Ако има тема моля да бъда извинен. Posted 13 September -

V posledstvie se nauchig da rabotq s failove ot vsqkakyv format! Ако има тема моля да бъда извинен. Освен това е с отворен код и е безплатна.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Розетка
    Понякога дадени плейъри особено някои по-стари модели просто не могат да разпознаят и възпроизведат наличните субтитри. Съответно, има два метода за добавяне на субтитри към филм или видео:

Добавете коментар