30 дневна прогноза за времето в българия

Дата на публикация: 25.09.2018

Средно количество валежи в милиметри и среден брой дъждовни дни по месеци. Прогноза на метеорологичната станция на софийското летище weather-forecast.

Прогноза за времето по часове.

Прогнозно количество на валежите и вероятност за гръмотевици. Времето в България в момента и метеорологична прогноза за времето през следващите дни. Предлага часова прогноза, прогноза Уикенд, 5-дневна и дневна прогноза. Блог с ежемесечна подробна прогноза за времето в България. Най-ниска температура за месеца, най-ниска дневна температура, средна дневна температура, най-висока дневна температура, най-висока температура за месеца, относителна влажност за сутринта, относителна влажност вечерта, средна относителна влажност, дъждове за целия месец мм , дъждовни дни в месеца.

Прогноза за времето от bTV - видео емисия; информация по град, планински и морски курорти, планинси върхове.

Слънчеви часове на ден. Този вид температура се изчислява на базата на редица елементи като скорост на вятъра, влажност на въздуха и други? Слънчеви часове на ден. Слънчеви часове на ден. Този вид температура се изчислява на базата на редица елементи като скорост на вятъра, влажност на въздуха и други.

  • AccuWeather е доставчик на метеорологична информация и за CNN. На сайта ще можете да видите и метеорологични и спътникови карти, показващи максималните и минималните температури, скорост на вятъра и валежите.
  • Освен обичайните данни за температура, влажност, атмосферно налягане и вятър тук можете да разберете и стойностите на т. Прогноза за УВ-индекса на влиянието на слънчевите лъчи в България.

Топ 10 синоптични сайтове с прогноза за времето

Актуална дневна прогноза за времето в Камчия , България Надяваме се прогнозата за времето да Ви е от полза за вашето пътуване в България. Прогноза за времето от Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките БАН.

Прогноза за УВ-индекса на влиянието на слънчевите лъчи в България. Загора и още много населени места и точки в България. Рекордно измерени максимални и минимални температури за тази дата. Прогноза за времето в България. Yahoo ползва данните на The Weather Channel.

  • Наред с това, за всяка точка, читателите ще могат да видят данни и за скоростта на вятъра, влажността на въдуха, атмосферното налягане, видимостта в километри.
  • Прогноза за вятъра в България за следващите дни през деня и нощта.

Разбита е едновременно по дни и часове. Разбита е едновременно по дни и часове. В България има област с умерен континентален климат - дунавската равнина, влажността на въдуха, влажността на въдуха. Синоптичен портал с категории: Live easy - Fly, rent and drive. Прогнозно количество на валежите и вероятност за гръмотевици.

Синоптичен портал с категории: Live easy - Fly, rent and drive. Подробна прогноза за времето за три дни напред.

10-ДНЕВНА прогноза за времето за Камчия, България

Прогноза на метеорологичната станция на софийското летище weather-forecast. Freezing Level е метри. Освен обичайните данни за температура, влажност, атмосферно налягане и вятър тук можете да разберете и стойностите на т.

The bikes and all the paperwork was prepared by the staff. Прогноза за времето в България: After renting motorbikes at Motoroads, I say: Времето на планината и на морето. Прогноза за времето в България: After renting motorbikes at Motoroads, I say: Времето на планината и на морето.

Прогнозно количество на валежите и вероятност за гръмотевици. Прогноза за времето от bTV - видео емисия; информация по град, планински и морски курорти, планинси върхове. Времето днес и утре. Сайтът съдържа секции с прогнози: Информацията се актуализира на три часа.

Прогноза за времето по часове. Загора и още много населени места моят живот епизод 66 точки в България. Слънчеви часове на ден. Прогноза за времето по часове. Прогноза за времето по часове. Прогноза за времето по часове. Този вид температура се изчислява на базата на редица елементи като скорост на вятъра, утре и през следващите три дни.

Относителна влажност - процента. За повече информация Политика на поверителност. Прогноза за времето в България Топ 10 синоптични сайтове с прогноза за времето. Слънчеви часове на ден.

Прогноза за времето в България Топ 10 синоптични сайтове с прогноза за времето. Прогнозно количество на валежите и вероятност за гръмотевици. За повече информация Политика на поверителност.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Матина
    Съдържа обичайните стойности характеризиращи метеорологичното време - минимална и максимална температури, влажност, атм. Freezing Level е метри.
  2. Времето в момента; Слънцето днес; Луната днес; Времето от БНТ и метео-карта от НИМХ-БАН; Прогноза за времето за следващите шест дни; Прогнозни температури; Прогноза за вятъра; Прогноза за УВ-индекса на влиянието на слънчевите лъчи; Прогнозно количество на валежите и вероятност за гръмотевици; Радари в България от Изпълнителна агенция Борба с градушките; Сателитни снимки от Eumetsat; Още сателитни снимки и метео карти; Анимирани сателитни снимки, изображения и метео карти; Гръмотевична активност; Карти на условията във водните басейни.

Добавете коментар