Естествени камъни за гривни на едро

Дата на публикация: 25.09.2018

От цвета на нишките два вида- черни и руси коси на Венера. Носи успех в любовта и секса. Колие,обеци и гривна с регулация от естествени камъни.

Всички видове смущения на нервната система, заекване, страхове. Розов турмалин — за любов, красота и много щастие. Той е датиран от XVI век пр. Ахатите имат хаотични или нелинейни ленти.

Прието е ониксът да бъде с черен цвят, но всъщност той е с различни цветове като, лентите варират от бял до почти всички цветове.

Гривна от кафяв Ахатмм! Полезен за зрението и успокоява болките от мигрена. Гривна от кафяв Ахатмм. Белия пази малки деца и е символ на невинността. Белия пази малки деца и е символ на невинността. Белия пази малки деца и е символ на невинността.

За хора, които искат да поправят кармата си.
  • Дамски гривни от стомана. Натуралният хематит не е активен магнит.
  • Червеният корал стимулира кръвоносната система. При нервни и психически разтройства.

Филтрирай по категория

Ботунели, ключодържатели и лъжички. Срещу зли очи, лоши намерения и различни отрови. В състава на козметичните продукти прави кожата подмладена, еластична, дава u блясък. При стрес, напрежение и нервно изтощение. Имаме колекции от бижута с вградени оригинални кристали Swarovski.

Dunham този камък заема мястото на матричните включвания с големина от 1 до 1.

Моят профил Моят профил Моите поръчки Моят списък с желания. Дава им обективност, предпазва ги от надценяване на собствените сили. Моят профил Моят профил Моите поръчки Моят списък с желания. Дава им обективност, предпазва ги от надценяване на собствените сили. Кварц с примеси на железен окис.

Мъниста от естествени камъни, дърво, метал, стъкло, пластмаса и текстил.

Гривна с Бял Ахат,Оникс и топчета Шамбаламм. Подходящ за хора, стремящи се към постоянно обновление в живота. Най-често се среща във вид на неправилни зърна.

Носи успех в любовта и секса. Флуоритът е камък на откривателите с афинитет към нови сфери на науката. Носи успех в любовта и секса. Оригиналният Black Diamond се намира на много малко места в света, като локациите са предимно в Бразилия и Централна Африка, естествени камъни за гривни на едро. Оригиналният Black Diamond се намира на много малко места в света, като локациите са предимно в Бразилия и Централна Африка.

Сувенири и подаръци

Комплект ланец и гривна от стомана. Бижута от естествени камъни. Гривна от фасетиран Лунен камък Подходящ за всички зодии предимно за жени. Гривна с Бял Ахат,Оникс и топчета Шамбаламм. Те действат като допинг, като чаша кафе — вливат страст.

  • Семеен камък- засилва верността, спокойствието и любовта.
  • Характерни ивици в кафяво, охра, керемида, жълто.
  • Предлагаме Ви да видите нашите бижута в каталога.
  • Колие,обеци и гривна от естествени перли.

Ботунели, щастието. Рядък и много ценен е черния цвят. Комплект ланец и гривна от стомана. Ботунели, ключодържатели и лъжички. Гривна от Бял Ахатмм Този красив естествен камък е подходящ за всички зодии! Обеци от Сваровски елементи. Белият е медицински, нормализира дейността на бъбреците.

Рядък и много ценен е черния цвят!

Микс мъниста, различни цветове и камъни. За самозащита при работа покрай недоброжелатели. За любов и нежност. Иглa за низане и тъкане с мъниста John James, 12 1бр Цена:

Бижута за жени-лукс бижута. Бижута за жени-лукс бижута. Универсален - разваля магии, помага за ясновидство.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Недялка
    Нашите сребърни бижута са с гарантирано качество.
  2. Срещу завист и ревност.

Добавете коментар