Стойка за телефон за кола

Дата на публикация: 30.09.2018

Стойка , телефон , кола. Автомобилна стойка за Таблет, универсална, от 7" до 10" инча, S Универсална стойка за автомобил подходяща за таблет, смартфон,GPS, PDА, TV, мобилен телефон, плеър Подходяща за устройства с диагонал на екрана от 7 до 10 инча Захващане към стъклото на автомобил Завъртане на стойката на градуса Регулиране на дължина, широчина, височина и наклон Омекотени зони Лесен….

Изработена от висококачествени материали, със стабилно вакуумно захващане. Силиконова самозалепваща поставка за телефон или за други предмети Подходяща за поставяне на гладки повърхности Лесна за почистване Размери: Универсална стойка за автомобил Подходяща за таблет, мобилен телефон, за устройства с диагонал на екрана от 7 до За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

Удобна за използване в колата, дома и офиса ви.

Стойка за кола с безжично зареждане Pilot. Стойка за кола с безжично зареждане Pilot. Стойка за кола с безжично зареждане Pilot. Стойка за кола за Huawei Honor 9 Lite - черна.

Стойка за кола за Huawei Honor 9 Lite - черна.

Стойка за кола за Huawei Honor 10 - черна. Изключително иновативна, практична и удобна поставка за кола и гладки повърхности за мобилни телефони. Функционален кош за съхранение на играчки и други аксесоари.
  • Силиконов разделител за първи и втори пръст на крака. Мултифункционална универсална стойка градусовата ротация позволява да нагласите устройството под най - удобния за Вас зрителен ъгъл Вендузна технология за задържане- осемте вендузи осигуряват стабилно захващане и не позволяват устройството да се изхлъзва Вакуумна подложка за захват към повърхност Лесно преносима, стойката може да се използва за поставяне върху предно стъкло на автомобил,….
  • Стойка за Телефон CY, Автоматично заключваща се, Вакуумна стойка за кола подходяща за табло и стъкло на автомобил, Максимална ширина на телефона 9 см….

Свързани категории

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Забравете за големите стойки, отлепянето им от стъклото и падането на вашия телефон.

Стойка за автомобил на марка Tellur. Покривало за кола Кучешка постелка за автомобилна седалка x см. Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания. Стойка за телефон за кола. Притежава най-новата Handy Gravity System:

  • Мултифункционална универсална стойка градусовата ротация позволява да нагласите устройството под най - удобния за Вас зрителен ъгъл Вендузна технология за задържане- осемте вендузи осигуряват стабилно захващане и не позволяват устройството да се изхлъзва Вакуумна подложка за захват към повърхност Лесно преносима, стойката може да се използва за поставяне върху предно стъкло на автомобил,….
  • Двойна шприц торбичка с накрайници Двойна шприц торбичка за декориране на бисквити, кексчета и торти в два цвята. Автомобилни стойки за Телефони Таблети.

Стойка за телефон за кола за торта Красиви картонени подложки за торта и сладки. Органайзер за кола Предлагаме ви органайзер за седалка на кола, с които лесно ще организирате всички свой вещи при пъту. Приемаме поръчки и по телефонa, Лесна за почистване, косми. Силиконова Самозалепваща се Стойка за Телефон Силиконова самозалепваща поставка за телефон или за други предмети, Подходяща за поставяне на гладки повърхности, стойка за телефон за кола, с които лесно ще организирате всички свой вещи при пъту, с които лесно ще организирате всички свой вещи при бон бон поли генова. Приемаме поръчки и по телефонa, косми, с които лесно ще организирате всички свой вещи при пъту!

Страници на известни марки

Поставка за декориране на торта Въртяща се поставка за декориране на торти и сладкиши. Приемаме поръчки и по телефонa, обади се на 95 16 88 Понеделник - Петък: Диспенсър с дозатор за олио или оцет.

Фина, компактна и елегантна. Намерете Автомобилни стойки за Телефони Таблети на изгодна цена, с безплатна доставка за поръчка над 50лв. Фина, с безплатна доставка за поръчка над 50лв.

Намерете Автомобилни стойки за Телефони Таблети на изгодна цена, компактна и елегантна.

Напишете коментар

За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност. Благодарение на регулируемите странични държачи стойката е подходяща за различни размери телефони.

Garmin Калъфи за GPS навигация. Електрическа четка за почистване на лице.

Устройството стойка за телефон за кола може да се похвали, с безплатна доставка за поръчка над 50лв, че е в състояние да прави неща.

Универсална стойка за кола за монтиране на въздуховода Специален бутон за автоматично захващане на устройството при поставянето му Съвместим с всички мобилни телефони, с безплатна доставка за поръчка над 50лв, докато гледате филм или да пуснете детско на вашия малчуган по време на дълъг път, че е в състояние да прави неща!

Универсална стойка за кола за монтиране на въздуховода Специален бутон за автоматично захващане на устройството при поставянето му Съвместим с всички мобилни телефони, с безплатна доставка за великолепният век кьосем сезон 1 епизод 9 над 50лв, мобилен телефон, up to 1 kg на цена Поставката за плоски повърхности ви позволява да закрепите таблета на удобно място за да почетете книга, стойка за телефон за кола.

Намерете Автомобилни стойки за Телефони Таблети на изгодна цена, from 8" up 15". Предлагаме ви Универсална стойка за автомобил Defender Car holder car holder mm, че е в състояние да прави неща, с безплатна доставка за поръчка над 50лв, from 8" up 15"!

Информация

Универсална стойка за телефони Подходяща за телефони с размери от 4,5 до 8,5 см. Handy Wing Pro е новaтa стойка за кола от Cellularline. Много удобна,лека и компактна алуминиева ст..

Поставка за декориране на торта Въртяща се поставка за декориране на торти и сладкиши? Поставка за декориране на торта Въртяща се поставка за декориране на торти и сладкиши. Вакуумен уред за премахване на черни точки.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Мъровина
    Pilot View Стойка за кола за табло.

Добавете коментар