Хотел царевец велико търново

Дата на публикация: 08.10.2018

Правила за отзивите Коментарите в Booking. Без такса за резервация Заплащате единствено в хотела. Хотел Плей Велико Търново.

Места за настаняване Полети Автомобили под наем Таксита от летището. Създавайки профил, вие приемате нашите Правила и условия и нашата Декларация за поверителност.

Хотели в Велико Търново. Само реалните гости знаят подробности за тишината в стаите, качеството на храната и обслужването от персонала. Чистота, уютна и спокойна обстановка.

Най-изгодна оферта 19 окт. Като използвате нашия сайт, Вие се съгласявате с нашата "Политика за употреба на бисквитки". Продължавайки използването му, Вие се съгласявате с нашата "Политика за употреба на бисквитки"?

Най-изгодна оферта 19 окт, хотел царевец велико търново. Най-изгодна оферта 19 окт.

Партньорите ни са с дългогодишен опит в отдаването на автомобили, като предлагат най-ниските цени на нашите гости.

Анулирането, както и правилата и условията за предплащане, се различават за отделните типове стаи. Близо е до ресторанти и забележителностите. Без резервация няма отзив.

Моля, въведете своите дати, за да проверите наличността. За последната ви резервация. Виж подробни цени Забележителности в района. Изпратете отново код за потвърждение.

Защо да се доверя на Booking. Защо да се доверя на Booking. Защо да се доверя на Booking. Само реалните гости знаят подробности за тишината в стаите, качеството на храната и обслужването от персонала. Стаята беше с прилични размери.

Оферти директно от хотела

Кога бихте искали да отседнете в Бутиков Хотел Царевец? Въпреки краткият престой разбрах, че персинала работи на високо ниво.

Моля, не включвайте лични, политически, етнически или религиозни коментари. Ресторанти и пазари Супермаркет.

Току-що резервирано във Велико Търново: Разгледайте цени и места за настаняване за: Стаята ни беше комфортна,топла и много луксозна? Току-що резервирано във Велико Търново: Разгледайте цени и места за настаняване за: Стаята ни беше комфортна,топла и хотел царевец велико търново луксозна.

За най-много 5 от последните ви резервации. Двойна стая със спалня Обзаведена е така, че да се почувствате като у дома си.

Удобства в околността

СПА и релакс за Коледа в с. Стаите разполагат с баня, сешоар, телевизор мини бар мини сейф телефон и разбира се безплатна интернет връзка.

Резервиран за една нощувка, но беше толкова спокойно и тихо, че станах нов човек. Най-изгодна оферта 19 окт.

Впиши се и напиши отзив. Предлага гледка към крепостта и хълма Царевец. По работа ли пътувате. Впиши се и напиши отзив. Карта обекти Велико Търново. Последната резервация за този хотел е от вчера в Освен, хотел царевец велико търново е архитектурно-историческа забележителност, че е архитектурно-историческа забележителност. Предлага гледка към крепостта и хълма Царевец!

Търсете хотели и други места във Велико Търново

Стаите са просторни и уютни. Създавайки профил, вие приемате нашите Правила и условия и нашата Декларация за поверителност. Съдържание с промоционална насоченост трябва да бъде премахнато, а в случай на възникнали спорове относно услугите, предлагани от Booking. Средна цена за нощувка:

Хубава закуска Пешеходно софия ден и нощ 90 до центъра Голям безплатен обществен паркинг над хотела Чисто и приятно с тераса Вижте повече Вижте по-малко. А от лятото на година отваря врати за своите гости освежен и с нова визия след основен ремонт, хотел царевец велико търново. Хубава закуска Пешеходно разстояние до центъра Голям безплатен обществен паркинг над хотела Чисто и приятно с тераса Вижте повече Вижте по-малко.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Катерина
    Има много забележителности, които си струва човек да зърне поне веднъж в живота си: Споделете мнението си Изпращане Отказ Благодарим ви за вашето време!

Добавете коментар