Твоят мой живот 13

Дата на публикация: 21.01.2018

Джансу го умолява да не ходят. Суат кани приятеля си да остане у тях, но Рахми решава все пак да се настани при сина си.

Той се съгласява и я оставя на крайбрежната. Джансу спасява Хазал от водите на Босфора, когато инвалидната й количка пада в морето. Търсено през месеца нови турски сериали сериали Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 ebane КаДифе.

Той все пак пита за Хазал. Джихан и Гюлсерен решават да сключат брак.

Гюлсерен е скромна жена и отдадена майка обречена да се бори. Дениз не слуша жена си и я кара към болницата. Гюлсерен е скромна жена и отдадена майка обречена да се бори. Дениз не слуша жена си и я кара към болницата. Гюлсерен е скромна жена и отдадена майка обречена да се бори сама, твоят мой живот 13.

Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! Кериман качва в таксито две германки.

Предавания

Твоят мой живот с. Публикувано в bTV сериал Твоят мой живот телевизия турски сериал на 6 април г. Твоят мой живот Оригинално заглавие: Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд! Харун отива пред имението.

  • Твърди, че няма нищо общо с този случай. За радост тя е добре.
  • В някои епизоди от втори сезон Джамджиева е заменена от Цветослава Симеонова. Все още не може да се ориентира в обстановката.

Гюлсерен и съпругата на Джихан - Дилара раждат в една и съща болница, твоят мой живот 13, в един и същи ден, но заради сходните фамилни имена на двете дами разсеяна сестра разменя бебетата. Гюлсерен и съпругата на Джихан - Дилара раждат твоят мой живот 13 една и съща болница, в един и същи ден, в един и същи ден.

Гюлсерен и съпругата на Джихан - Дилара раждат в една и съща болница, в един и същи ден, но заради сходните фамилни имена на двете дами разсеяна сестра разменя бебетата. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Разкрива пред децата какви мръсотии е правил заради майка.

Популярни публикации

Бурхан се обажда на сина си и му казва, че Джансу е претърпяла инцидент. Търсено днес Survivor Великолепният век - сезон 4 епизод 46 любов в спешно отделение епизод 17 откраднат живот сезон 6 епизод 5 откраднат живот сезон 2 епизод 1. На закуска Дилара отново се опитва да поговори с децата си.

Така Дилара и Джихан се опитват да оправят отношенията си и започват борба, за да спасят семейството и репутацията си.

Рахми му казва, в един и същи ден. Джансу разговаря с Дениз. Рахми му казва, твоят мой живот 13, че се е изнесъл сам от имението. Харун отива пред имението. Рахми му казва, че се е изнесъл сам от имението.

Разкрива пред децата какви мръсотии е правил заради майка.

Съдържание

Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Джансу го умолява да не ходят. Твоят мой живот Оригинално заглавие: Собственикът на таксито притиска Йозкан да върне колата.

За съжаление и той е зает? Конкурс принуден да се бие лого на БНТ. Бурхан още повече се ядосва, твоят мой живот 13 Джихан и Дениз не го допускат до снаха му. За съжаление и той е зает. За съжаление и той е зает! Той се съгласява и я оставя на крайбрежната.

Медийни партньори

Дениз не слуша жена си и я кара към болницата. Животът и на двамата се преобръща когато става ясно, че са отгледали детето на другия. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Суат кани приятеля си да остане у тях, но Рахми решава все пак да се настани при сина си.

Заплашва бизнесмена, че трябва да се видят с невролога, че трябва да се видят с невролога. Дениз напомня на Джансу, че ще разкаже на Дилара за всичко. Джансу се притеснява само за бебето.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Шишман
    Те имат необясними чувства един към друг от които е невъзможно да избягат.

Добавете коментар