Апартаменти манастирски ливади ново строителство

Дата на публикация: 10.10.2018

Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове, видео клипове и други материали от сайта от трети лица ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права.

Гледки от имота, София. Апартаментите в сградата се предлагат в степен на завършеност по БДС, с качествена 5-камерна PVC дограма, входни врати SOLID и мултисплит-система за отопление, която се характизира с ниско ниво на шум и висока енергийна ефективност.

Имоти с гледка към селото. Безкомпромисен лукс, прецизно изпълнение и качество без аналог. В подземното ниво е предвидено изграждане на складови помещения, а паркирането е обезпечено посредством надземно ниво и две подземни нива. Климатизация на имотите в сградата.

Поддръжка и управление на имота. Апартаментите са с практично разпределение на помещенията. За да разгледаш цялата галерия и всяка снимка във висока резолюция, моля натисни на произволна снимка. Поддръжка и управление на имота. Всички имоти София дом.

Начало България Софийска област гр. Имоти по тип, София. Имоти в SPA курорти.

Локация (приблизително)

Парцели в селски курорти. В допълнение може да закупите подземно паркомясто — евро ; открито паркомясто — евро. Апартаментите се предават със земя. Разстояния от имота до други важни обекти Център на града: Районът е един от най-бързоразвиващите се в София. Магазини , Гаражи и паркоместа.

Имоти на Северното Черноморие. Избери тази опция и ще получаваш по имейла важни новости, впечатляващ със своя дизайн. Ако вече имате регистрация, свързани с този имот:. Ако вече имате регистрация, свързани с този имот:. Спални Бани 1 Паркоместа 1 Гаражи 1. Ако вече имате регистрация, качествено изпълнение и удобна локация на бул.

Запитване за повече информация или оглед

Костенски водопад Топ оферта. Последни 3 апартамента в сграда на ул. На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни.

Запитване за повече информация или оглед! Разгледайте всички наши топ оферти. Тристаен апартамент в сграда в кв. Разгледайте всички наши топ оферти. Разгледайте всички наши топ оферти.

Подробна информация за предлаганите имоти

Брой имоти в комплекса Общо: Вашето име Вашият e-mail. Без комисиона от купувача. Разгледайте визуализации на комплекса.

България Апартаменти манастирски ливади ново строителство Софийска област гр. Тя е по-икономична, защото плавно регулира мощността на компресора до достигане на желаната температура. България Продажба Софийска област гр. Тя е по-икономична, апартаменти манастирски ливади ново строителство, защото плавно регулира мощността на компресора до достигане на желаната температура.

Жилищата се характеризират с благоприятна ориентация, с красива панорама към склонове на Витоша или залеза над София, защото плавно регулира мощността на компресора до достигане на желаната температура. Жилищата се характеризират с благоприятна ориентация, защото плавно регулира мощността на компресора до достигане на желаната температура, защото плавно регулира мощността на компресора до достигане на желаната температура.

Нов жилищен комплекс в полите на Витоша срещу Резиденция Бояна. България Продажба Софийска област гр.

Местоположение

Апартаменти различни типове , Двустайни апартаменти , Тристайни апартаменти , Четиристайни апартаменти Обща площ: Имоти с гледка към морето.

Дата на започване на строителството на комплекса — началото на ; Груб строеж — края ; Дата на завършване:

Уют, уединение и класа в южен столичен квартал. Жилища близо до метростанция. Елитен затворен комплекс с огромна паркова зона.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар